Gör den giftassugne till en stjärna för en timme!

Ljudolf är en professionell musikstudio som ligger mitt i söders kärna (SoFo) på Östgötagatan 40 i Stockholm. Vi har spelat in 100-tals möhippor/svensexor och vill väldigt gärna göra din aktivitet till ett oförglömligt minne.

Ni väljer låten och kidnappar bruden – vi på Ljudolf tar hand om resten! Det finns en diger samling av både gamla och nya låtar i det Ljudolfska arkivet. Skulle låten du söker inte finnas där har du möjlighet att ta med dig en egen bakgrund på CD/MP3 eller be oss ta fram bakgrunden åt dig.

Möhippan hos Ljudolf går till så här:
  1. Bruden guidas ner i studion tillsammans med sina vänner på ett sätt hon aldrig någonsin kunnat tänka sig. Väl nere i studion ligger sångtexten och väntar och hon coachas igenom låten ett par gånger innan det är dags för tagning.
  2. Därefter är det dags för den blivande bruden att inta sångbåset där allt hon behöver för skönsång står riggat. Hon får sjunga igenom sin låt 3-6 gånger – sen är det dags för alla vänner att komma in i båset och köra med i refrängerna!
  3. Efter att sånginsatserna är klara börjar vår inspelningstekniker att mixa ihop de olika tagningarna, där de bästa bitarna klipps ihop till en låt. Den fantastiska och snygga skivan får ni sedan med er i handen!
Vad kostar det?

Det kostar det endast: 1.300 kr inkl moms
för en låt och en timme i studion.

Eventuella extrakostnader:

  • För varje låt du lägger till betalar du 100 kr extra
  • För varje ny timme kostar det 500 kr extra
  • Extra CD-skivor kostar 50 kr/st
  • Givetvis kan du få låten på MP3-fil via mail också (ingår)

Gör en bokningsförfrågan online eller ring 08-644 20 21