mixerhandVi förverkligar dina musikaliska drömmar

I Ljudolf kan du förverkliga dina musikaliska drömmar. Vi gör professionella produktioner i en mysigt miljö och med ett personligt och trevligt bemötande. Vi brinner för ett genuint musikaliskt hantverk med livespelade instrument i kombination med både gammal och ny inspelningsutrustning i en lugn av avslappnande miljö.

Hos oss kan du spela in dig själv eller ditt band, göra en voiceover till din film, få hjälp med arrangemang,  mixning och mastring m.m. Oavsett om du betraktar dig som proffs eller amatör är du välkommen att göra din inspelning hos oss. Vi bygger förutsättningarna för inspelningen tillsammans med dig för att försäkra oss om ett så bra resultat som möjligt.

Från låtidé till färdigt album

Skriver du egna låtar? Eller är du sångare som söker den rätta musiken att backa upp dig som artist? Vi hjälper dig att fånga upp dina idéer och att skapa musik som rimmar med den du är som person. Musik, texter, arrangemang, inspelning, sångcoachning, musiker, mixning och release. Helt enkelt allt som du tycker att du behöver för att kunna utrycka din musik – och dessutom allt till ett och samma pris. Läs mer om ”Från låtidé till färdigt album”

Låtskrivning

Vill du få en specialskriven låt som passar ju din röst och din personlighet? Ulf Nordquist är känd och etablerad låtskrivare sedan 80-talet och skriver mer än gärna musik utifrån dina önskemål. Ulf skriver också låtar till företagsevent, filmmusik, jinglar m.m. Läs mer under Låtskrivning