Allt du behöver – till ett fast pris

Vill du uppfylla dina musikaliska drömmar? I Ljudolf gör vi professionella produktioner med ett personligt och trevligt bemötande.

Vi kan hjälpa till med musikalisk arrangering och rådgivning, att skapa en genuin musikbakgrund på den låt du vill spela in, coachning vid röst och instrumentinspelning samt redigering, mixning och mastring.

Vårt tillvägagångssätt
 1. Lyssning & diskussion
  Vi lyssnar tillsammans på låten och bollar idéer om genre, upplägg osv. Det kan vara bra att ge exempel på musik som du själv gillar för att vi ska få en uppfattning om din smak.
 2. Arrangering & inspelning
  Vi lyssnar tillsammans på låten och bollar idéer om genre, upplägg osv. Det kan vara bra att ge exempel på musik som du själv gillar för att vi ska få en uppfattning om din smak. När bakgrunden är klar får du eller den som ska sjunga komma till studion för sångpålägg. Vi lägger även till andra saker som du eventuellt vill addera
 3. Körer & andra tillägg
  När sången är på plats hjälper vi till med körer och ser över låten en sista gång. Vi lägger till det som eventuellt saknas.
 4. Mixning & mastring
  Sedan sker det som man allmänt kallar för mixning och mastring. Dvs man finjusterar ljudet så att allting ska låta så bra som möjligt.
 5. Tryck & distribution
  Därefter är din låt klar att tryckas på en CD eller distribueras digitalt via t ex. Spotify och iTunes.
Låtskrivning

Skriver du ingen egen musik eller text kan du prata med oss så specialskriver vi en låt som passar din röst och den artist du är. Alternativt att vi skriver en låt tillsammans med dig. Läs mer under “Låtskrivning”

Digital distribution

itunesspotifyVi kan också hjälpa till med att distribuera din låt digitalt. Alltså så att den går att ladda hem ifrån t ex Spotify, iTunes osv.

Vad är det som ingår?
 • Coaching, arrangemang och musikalisk rådgivning
 • En genuin musikbakgrund speciellt framtagen för din låt (kostnad för studiomusiker ingår)
 • Sångpålägg, kör
 • Redigering, mixning (vi gör även en enklare mastring av låten)
 • Ett exemplar av låten på CD samt (om du vill) även som WAV eller MP3-fil
Vad kostar det?

Kostnaden per låt är: 5.000 kr  inkl. moms

Prisskillnader kan förekomma beroende på vilken typ av låt det är, om du vill hyra in ytterligare extra musiker, få en nyskriven låt, fodral m.m. Skulle du vilja göra fler än en låt brukar vi kunna fixa till ett specialpris. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer.


Gör en bokningsförfrågan online eller ring 08/644 20 21