Ljudolf

Ljudverkstan Ljudolf är en charmig söderstudio med såväl digitala som analoga inspelnings-möjligheter. Studion är belägen i en gammal källare mitt i hjärtat av Södermalm (SoFO). Ljudolfs entrédörrar är gamla gedigna skyddsrumsdörrar. När du passerat Ljudolfs portar finner du två rum för inspelning och ett kontrollrum

A-Studion

I A-studion har vi 16 analoga kanaler (rullband), en dator med hårddiskinspelning och 24 digitala (DA-88) kanaler. Programen som finns att tillgå är SONAR Producer & ProTools. Mixerbordet vi använder är ett 32-kanaligt Mackiebord. Här finns även en hel del gamla och nya effektenheter, syntar m.m.

B-Studion

I B-studion hittar man en dator och ett litet Mackie mixerbord  Här kan du göra enklare inspelningar (t ex sångpålägg), redigera och mixa ljud samt jobba med MIDI.

Inspelningsrummen

I inspelningsrummen finns en del akustiska instrument som t.ex ett piano, diverse percussion och trummor och en själfull kontrabas! Här finns också äldre elektriska keyboards och förstärkare av olika sorter samt givetvis mikrofoner av olika slag och karaktärer.

Sist men inte minst…

Slutgiltigen måste du addera det viktigaste: Dina ord och toner spelade och sjungna med känsla. När inspelningen är klar bränner vi givetvis ut den på en CD, men du kan även få den på MP3-fil, ett rullband eller på en DAT!

Vad kostar det?

Allt detta, inklusive tekniker får du för: 500 kr  exkl. moms
Vill du hyra en hel dag? Dagspriset är: 3.500 kr  exkl. moms

Lite materialkostnader tillkommer.


Gör en bokningsförfrågan online eller ring 08-644 20 21